• neiyetu

Lajme

HANGZHOU SPEEDWAY IMPORT & EXPORT është një kompani profesionale që eksporton pjesë të boshtit të makinës dhe pjesë të tjera.

Çfarë është një bosht lëvizës?
Boshti i lëvizjes është komponenti kryesor i transmetimit të forcës në pajisjen universale të transmisionit. Transmisioni zakonisht lidhet me boshtin lëvizës, ose në boshtin drejtues të drejtimit dhe boshtin lëvizës të ndarë, me diferencialin dhe rrotat lëvizëse. Boshtet lëvizëse të kamionëve bujqësorë janë pirun rrëshqitës universal me një seksion të hapur, me tuba, me spina dhe dy boshte lëvizëse me bosht kryq me gjilpëra rrotulluese. Karakteristikat e strukturës së boshtit të transmisionit në procesin e drejtimit të kamionit bujqësor, pozicioni relativ i transmisionit dhe boshtit të lëvizjes ndryshojnë shpesh, për të shmangur ndërhyrjet, pjesët e boshtit përbëhen nga piruni rrëshqitës dhe boshti spine në lidhjen rrëshqitëse splinare, në mënyrë që të realizohet ndryshimi i gjatësisë së boshtit, në mënyrë që të zvogëlohet konsumimi dhe mbushja e grykës së yndyrës, vulës së vajit, kapakut bllokues dhe mbulesës së pluhurit. Kur boshti i lëvizjes është shumë i gjatë, frekuenca natyrore e dridhjeve zvogëlohet dhe rezonanca është e lehtë të shfaqet, kështu që shpesh ndahet në dy seksione dhe në mbështetësen e mesme. Seksioni i përparmë quhet bosht i ndërmjetëm lëvizës, dhe pjesa e pasme quhet bosht kryesor i lëvizjes.


Koha e postimit:10-11-2021
  • E mëparshme:
  • Tjetër: