• neiyetu

Лежиште на главината на тркалата

  • Wheel Hub Bearing for TOYOTA VKBA7554

    Лежиште на тркалото за TOYOTA VKBA7554

    Лежиштето на центар (HUB bearing) е главната улога на лежиштето и да обезбеди точни насоки за ротација на центарот, тој носи и аксијално и радијално оптоварување, е многу важен дел. Традиционалното