• index_about_banner_01

За нас

Hangzhou Speedway Import & Export Co., Ltd. лоцирана во Xiaoshan Hangzhou, е меѓународна трговска компанија и агенција за извоз.

Ние секогаш се фокусираме на бизнисот за увоз и извоз на делови од Drive lines и инвестирање во линијата за резервни делови за автомобили за постојано да ја задоволиме побарувачката на клиентите. Во моментов имаме воспоставено долгорочна и блиска соработка со некои земји во Европа (Италија, Германија, Франција, Украина итн.), Америка (САД, Мексико, Бразил, Чиле итн.), Русија, Југоисточна Азија (Тајланд, Малезија, Индонезија, итн.), Океанија (Нов Зеланд, Австралија, итн.)

HZSPEEDWAY

Сценарио за апликација

Ние сме во индустријата за погонски вратило повеќе од 15 години. Нашиот работен фокус: набавка на делови и маркетинг / агенција за извоз и увоз на специјализирана за резервни делови за автомобили / ревизија на фабрики / контрола на квалитет и инспекција / испорака и логистика / магацин / инвестициски фокус на бизнисот со резервни делови за автомобили.

HZSPEEDWAY

Серија на производи

Вести