• neiyetu

Produk

Kopling Universal Cilik

Katrangan singkat:

Coupling A part mechanical digunakake kanggo kuwat nyambungake poros nyopir lan poros mimpin ing mekanisme beda kanggo muter bebarengan lan ngirim gerakan lan torsi. Kadhangkala uga digunakake kanggo nyambungake poros karo bagean liyane (kayata gear, pulley, etc.). Biasane dumadi saka rong halves, mungguh karo tombol utawa nyenyet pas, etc., fastened ing loro poros ends, lan banjur liwat sawetara cara kanggo nggabungake loro halves. Kopling bisa uga ngimbangi offset (kalebu offset sumbu, offset radial, offset sudut utawa offset lengkap) antarane rong shaft amarga manufaktur lan instalasi sing ora akurat, deformasi utawa ekspansi termal sajrone karya; Uga mitigasi kejut, panyerepan geter.



Detail Produk

Tag produk

Kopling sing paling umum digunakake wis standarisasi utawa normal, umume mung kudu milih jinis kopling kanthi bener, nemtokake jinis lan ukuran kopling. Yen perlu, bisa ngrugekke kanggo link banget saka pitungan mriksa kapasitas mbukak; Nalika kacepetan dhuwur, pasukan centrifugal ing pinggir njaba lan deformasi unsur elastis kudu dicenthang, lan mriksa imbangan kudu digawa metu.
Kopling bisa dipérang dadi kopling kaku lan kopling fleksibel rong kategori.

Kopling kaku ora nduweni kemampuan buffering lan menehi ganti rugi pamindahan relatif saka loro sumbu, sing mbutuhake alignment ketat saka loro sumbu. Nanging, jinis kopling iki nduweni struktur sing prasaja, biaya manufaktur sing murah lan perakitan lan disassembly. Gampang kanggo njaga, bisa mesthekake yen loro shafts duwe Neutral luwih, torsi transmisi luwih gedhe, digunakake digunakake. Umume digunakake yaiku kopling flange, kopling lengan lan kopling sandwich, lsp.

Kopling fleksibel bisa dipérang dadi kopling fleksibel unsur inelastis lan kopling fleksibel unsur fleksibel, kelas mantan mung nduweni kemampuan kanggo ngimbangi pamindahan relatif saka rong sumbu, nanging ora bisa nyuda getaran buffer, kopling slider umum, kopling toothed, kopling universal lan chain kopling; Jinis terakhir ngemot unsur elastis, saliyane kemampuan kanggo ngimbangi pamindahan relatif saka loro sumbu, nanging uga nduweni buffer lan damping, nanging torsi ditularaké diwatesi dening kekuatan unsur elastis, umume kurang saka unsur inelastic fleksibel. kopling, kopling pin lengan elastis umum, kopling pin elastis, kopling quentin, kopling ban, kopling pegas ular lan kopling pegas, dll.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: