• index_about_banner_01

Babagan awake dhewe

Hangzhou Speedway Import & Export Co., Ltd. dumunung ing xiaoshan hangzhou, minangka perusahaan dagang internasional lan agensi ekspor.

Kita tansah fokus ing Drive garis bagean impor lan ekspor bisnis lan investasi ing Auto spare parts line kanggo marem panjaluk customer terus-terusan. Saiki, kita wis nggawe kerjasama jangka panjang lan cedhak karo sawetara negara ing Eropa (Italia, Jerman, Prancis, Ukraina, lan sapiturute), Amerika (Amerika Serikat, Meksiko, Brazil, Chili, lan sapiturute), Rusia, Asia Tenggara. (Thailand, Malaysia, Indonesia, lsp.), Oseania (Selandia Baru, Australia, lsp.)

HZSPEEDWAY

Skenario aplikasi

Kita wis ana ing industri poros drive luwih saka 15 taun. Fokus Proyek: Sumber Bagian & Pemasaran / Agen Ekspor lan Impor khusus ing spare parts Auto / Audit pabrik / Kontrol kualitas & inspeksi / Pengiriman & logistik / Gudang / Fokus investasi ing bisnis spare parts Auto.

HZSPEEDWAY

Seri produk

Kabar